Contact

autumn cycling

 • Personal contact:  chichiridiche@yahoo.com
 • My blog about bicycles and cycle chic movement in Romania:  skirtbike.ro

 

Advertisements

2 responses to “Contact

 1. Super faine si trasnite martisoarele. Felicitari. Cam cat ar costa un martisor pentru o comanda de cca. 150 buc., ca am colege multe

  Multumesc anticipat

 2. cebuc georgiana

  Buna, ma numesc Cebuc Georgiana, sunt editorul revistei ”HANDMADE pas cu pas”, publicatie, care va fi scoasa in toamna lui 2013.
  Revista noastra are un caracter educational intrucat dorim sa cultivam pasiunea pentru artizanat.Din pacate sunt multe persoane, care nu au acces la internet, insa imaginatia si pasiunea persista in sufletul lor.Dorim sa-i inspiram, sa-i ajutam, sa le deschidem noi orizonturi si frontiere in lumea handmade.
  Va invitam, pe toti, sa faceti parte din echipa noastra, sa impartim idei, tutoriale, vise, dorinte, reusite, sfaturi. . .; sa aratam tuturor ca poti reusi, facand ceea ce te pasioneaza.
  Orice idee, sfat, tutorial doriti sa impartasiti cu cei care sunt la inceput de drum sau cei care vor sa realizeze lucruri mai complicate, sunt binevenite pe adresa handmade_pas_cu_pas@yahoo.com
  De asemenea ne-ar face o deosebita placere sa facem cunoscuta povestea celor care au reusit sa faca un venit in plus, sau o afacere din pasiunea lor, oricat de mica sau mare este.In felul acesta dorim sa-i impingem pe ceilalti spre indrazneala.
  Va vom anunta personal pe masura ce vom edita fiecare articol si va rugam sa ne anuntati daca doriti revista la prima aparitie.
  Multumim tuturor care ne oferiti o bucatica din pasiunea voastra si va uram succes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s