Morning surprise: Murmuruca & Hera

girl and dog illustration{Work in progress}

Murmu este una din prietenele mele bloggerițe, este medic veterinar și totodată este foarte talentată. Hera este cățelușa ei preferată, iar descrierea ei m-a convins să schițez o ilustrație aseară:

Hera, cășelușa mea, se poate spune ca e un câine de o inteligență aparte și specială 🙂 Are o pasiune pentru a aspira orice e pe jos. Te iubește necondiționat, mai ales dacă ai ceva bun de mâncare și când te trezești cu ea dormind pe gâtul tău cu trufa lipită de nasul tău…cerșește din priviri și îți face și nișite giumbușlucuri pentru o bucată de papa. Știe când o cerți și îi pare rău, însă asta nu o motivează să nu mai facă a doua oară. Iubește portocalele și să doarmă în pat sub pătură și of course să își fluture urechile pe geam în mașină. Hera e de fapt…o părticică din mine, eu în varianta câine.

Ilustrația completă o veți vedea vineri, când o să povestesc mai multe despre asta, deci o mai țin puțin pe Murmu în suspans 🙂

3 responses to “Morning surprise: Murmuruca & Hera

  1. Can’t wait to see the final work I am super mega excited, thank you so much for this surprise Andreea :*

    • 🙂 yeah…but please don’t have high expectations. I’m not so talented and this is the first portrait that I’ve ever made in my life….so I hope you do not look too much after similarities between reality and drawing 😀 because what I’ve done is just for surprising you….and it will be also my first post of a pretty blog series. Hugs!

  2. from this angle it looks great, i am sure it will be a master piece 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s