10 zile până la Crăciun. Azi începe MARCHÉ de NOËL, târgul cadourilor de designer

MARCHÉ de NOËL, vă propune o incursiune în spațiul creativ autohton pentru descoperirea și redescoperirea obiectului de design românesc: bijuterie, vestimentație, decorațiuni și artă, cu dorința ca orice vânător hibernal de cadouri să descopere ceva nou, ceva care va surprinde și care va rămâne alături de cei dragi permanent, sub formă de amintire. Târgul se deschide azi, 15 decembrie și continuă până mâine, la The Ark (str. Uranus nr. 150, vizavi de Piața de flori Coșbuc), totul între orele 10.00 și 20.00.

La târg vor fi prezenți și The Awesome Artists așa cum îmi place mie să le spun – Mădălina Andronic și Claudiu Ștefan, cei care au dat viață unui proiect absolut minunat – The Awesome Project.

The Awesome Artists
Zânele mele favorite ilustrate de Mădălina Andronic, vă așteaptă cu nerăbdare!
Madalina Andronic
Tot acolo va fi și Ciprian Vrabie, un designer foarte fresh și foarte drag mie, pe care l-am descoperit de curând. După părerea mea, creează unele din cele mai mișto pattern-uri. (click pe numele lui și veți descoperi tricouri, eșarfe colorate, foarte fin lucrate și alte textile cu geometrii minunate)
esarfa cu pisici by Ciprian Vrabie Ciprian Vrabie esarfe
credit foto: Fabian Tatomirescu

Tot azi, pentru adulți și copii, vă recomand Atelierele de Creație de la Artmark (Palatul Cesianu-Racoviţă, Str. C.A. Rosetti nr. 5).  Detalii pe dependentdearta.ro

Să aveți weekend plăcut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s